ECCNA

A Narcotics Anonymous 38. Európa-találkozója

– a találkozó beszámolóját erre a linkre kattintva lehet letölteni –

Időpont: 2023. augusztus 11-13. Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus. 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A

RÉSZVÉTEL

A találkozón való részvételhez érvényes belépőjegyre van szükség. A www.eccna.hu weboldalon a regisztráció menüpontra kattintva tudtok fiókot létrehozni, majd ezt követően adomány formájában jegyet váltani. Minden 30 eurós adomány után egy darab jegyet adunk a találkozóra. (A nem függő látogatók, kísérők regisztráció és jegy nélkül is ellátogathatnak a rendezvényre.) A beérkezett adományok esetleges visszautalására nincs lehetőség. Ha a találkozó bármilyen okból meghiúsul, a befolyt adományokat a Narcotics Anonymous Világszolgálati Iroda felé továbbítjuk.

SZÁLLÁS

A találkozónak nincs hivatalos szálláshelye, a Budapesten tartózkodást minden résztvevő egyénileg oldhatja meg. Szállásötleteket, hotelajánlókat az ECCNA38 zárt Facebook-csoportjában olvashattok.

PROGRAM

A háromnapos találkozó programjának, a gyűlések és kísérőprogramok (pl. workshopok) menetrendjének kialakítása folyamatban van. Az európai rendezvény lévén egységesen angol nyelven tartott gyűlésekre szpíkereket is keresünk, a jelentkezés részletes feltételeit az innen letölthető felhívásban olvashatjátok.

SZOLGÁLAT

Amennyiben szolgálatot szeretnél vállalni az Európa-találkozón, vagy részt venni az előkészületekben, kérjük, először töltsd ki ezt az űrlapot: https://t.ly/GLDw. A szolgálatvállalókat koordináló csapat összegyűjti a jelentkezéseket, és szükség esetén felveszi veled a kapcsolatot.

A találkozóval kapcsolatos hírekről, fejleményekről az ECCNA38 zárt Facebook- csoportjában olvashattok. A csoporthoz erre a linkre kattintva, a szabályok elfogadását követően tudtok csatlakozni. A találkozó honlapján, a www.eccna.hu oldalon is sok hasznos információt találtok, és az országos levelezőlistán is rendszeresen hírt adunk a szervezés állásáról. Kérdéseiteket az info@eccna.hu e- mail címen tehetitek fel.

Szeretettel várunk benneteket augusztus 11-13. között Budapesten, a Narcotics Anonymous 38. Európa-találkozóján!